nieuws

Amsterdam en Amersfoort nieuwe MeetingXS-locaties van Regardz

Hotel

Regardz opent vlak na de zomervakantie twee nieuwe MeetingXS-vestigingen. In september komen in Amsterdam en Amersfoort twee flexwerkgelegenheden, waar mensen zonder te reserveren en voor een vast bedrag per uur kunnen werken. Eerder dit jaar opende de eerste vestiging in Zwolle.

Amsterdam en Amersfoort nieuwe MeetingXS-locaties van Regardz

Eerder dit jaar opende de eerste vestiging in Zwolle. Regardz is van zins om eind dit jaar vijf van dergelijke voorzieningen te openen. Dan moeten er nog twee bij komen.

Met het MeetingXS-concept wil Regardz inspelen op belangrijke trends als het nieuwe werken, de mobiele werknemer en het nieuwe rijden. Op de werkplekken die Regardz aanbiedt zijn voor de gasten op werkdagen verschillende kantoorvoorzieningen aanwezig. ‘MeetingXS biedt onderscheidende flexplekken om te werken, te ontmoeten en te overleggen.’

Gratis advies

Twee maal per maand vindt er de Raad van Drie plaats, schrijft Regardz. ‘Bezoekers kunnen dan een kort en vrijblijvend advies vragen aan lokale specialisten op uiteenlopende vakgebieden, waar ze zakelijk of privé mee te maken kunnen krijgen.’ Ook daarvoor hoeft geen afspraak gemaakt te worden. Ook extra betalen is niet nodig.

Strategische locaties

Een van de speerpunten van MeetingXS is dat de locaties goed bereikbaar dienen te zijn. De nieuwe vestiging en Amersfoort komt tegenover het station, in de bij Eenhoorn Amersfoort behorende Brasserie Bellevue. In Amsterdam komt een soortgelijke uitspanning op de elfde etage van de Regardz-locatie Zilveren Toren Amsterdam. Die staat naast het Centraal Station.

Regardz start met flexwerkplekken

Reageer op dit artikel