nieuws

‘Amsterdam’ geëxposeerd in Hotel Pulitzer

Hotel

Hotel Pulitzer in Amsterdam opent een bijzondere expositie in haar eigen Art Gallery. Komende zomer zijn er kunstwerken te zien die gemaakt zijn door mensen met een verstandelijke beperking. Ze zijn werkzaam bij de Kunstwerkplaats.

‘Amsterdam’ geëxposeerd in Hotel Pulitzer

De werken hebben allemaal het thema ‘Amsterdam Cultural City’ en is een gevarieerde verzameling van tekeningen, schilderijen en andere kunstwerken. Hotel Manager Patrick Kerkhoven is er bijzonder trots op.

Trots

‘De Kunstwerkplaats is een onderscheidende organisatie die mensen met een verstandelijke beperking op een unieke manier begeleidt. Wij zijn dan ook zeer trots op het resultaat en hopen dit te kunnen delen met zowel onze gasten als andere kunstliefhebbers. Iedereen is welkom om de kunstwerken te komen bewonderen.’

Hotel Pulitzer

Hotel Pulitzer behoort tot de prestigieuze brand Luxury Collection hotel en is onderdeel van Starwood Hotels & Resorts Worldwide. Het hotel bestaat uit 25 grachtenpanden, telt ruim 230 kamers, heeft een Art Gallery en een bijzondere binnentuin

Reageer op dit artikel