nieuws

Amsterdam toeristisch op de kaart

Hotel

The Amsterdam Diamond Group en Amsterdam Toerisme & Congres Bureau werken dit jaar opnieuw structureel samen bij de promotie en marketing van de Metropool Amsterdam. Maandag 1 maart werd het contract getekend in de diamantslijperij van Gassan Diamonds.

Amsterdam toeristisch op de kaart

The Amsterdam Diamond Group en het Amsterdam Toerisme & Congres Bureau (ATCB) ondertekenden de verlenging van het Platina Partnership. Onderdelen zijn onder meer deelname in de I amsterdam Card, de Amsterdam portal iamsterdam.com en de I amsterdam MICExperience.

Via deze ATCB-diensten bereikt The Amsterdam Diamond Group de toeristische en zakelijke bezoeker, touroperators, de pers, meetingplanners, congresorganisatoren en congresbezoekers.

Stefan Diender, algemeen directeur van het ATCB: ‘De bijdrage van het bedrijfsleven aan de promotie en marketing van de Metropool Amsterdam is in 2010 belangrijker dan ooit. De hele toeristische en zakelijke branche van, ook buiten de diamantsector, profiteert van de promotie- en marketinguitingen’.

Benno Leeser, president-directeur van The Amsterdam Diamond Group: ‘Het belang om Amsterdam toeristisch op de kaart te houden, is het grootste goed. The Amsterdam Diamond Group erkent dit gegeven en is daarom al jaren actief supporter van ATCB. Alle neuzen dezelfde kant op en zorgen dat iedereen doordrenkt is van de economische tak die toerisme heet’.

Reageer op dit artikel