nieuws

Amsterdams raadslid treedt af na hoteldiscussie

Hotel

Het Amsterdamse gemeenteraadslid Frank van Dalen treedt af. De VVD’er kwam in opspraak nadat bekend werd dat hij een hotel runde zonder vergunning. Hij wil voorkomen dat het functioneren van de partij gedwarsboomd wordt door ‘eindeloos gepraat over mijn zakelijke activiteiten’.

Amsterdams raadslid treedt af na hoteldiscussie

Dat meldt de Volkskrant. Van Dalen zelf spreekt over appartementen voor korte huur en zegt zijn positie nooit te hebben misbruikt voor eigen gewin. Wel stelt hij dat de communicatie rond zijn zakelijke activiteiten beter had gemoeten.

Van Dalen heeft er het volste vertrouwen in dat een rechtvaardige oplossing wordt gevonden voor zijn zakelijke dispuut met het stadsdeel Centrum van de gemeente Amsterdam. Hij voegt eraan toe dat de kwestie een tijd gaat duren.

Hij weet niet of hij terugkeert als de zaak is opgelost. De Amsterdamse VVD respecteert zijn besluit en hoopt dat ‘deze stap Van Dalen de ruimte geeft zo spoedig mogelijk zijn zakelijke problemen tot een goede oplossing te brengen’.

Reageer op dit artikel