nieuws

Amsterdamse aanwinst voor Regardz

Hotel

Regardz Meeting Centers meldt een nieuwe aanwinst in Amsterdam. In een opvallende zilveren toren aan het stationsplein nabij het centraal station opent het bedrijf in september elf meetingrooms en een restaurant.

Amsterdamse aanwinst voor Regardz

De kamers in het Regardz Meeting Centers beschikken over moderne apparatuur en airconditioning. Op de bovenste etage komt het restaurant met eigen keuken voor deelnemers van bijeenkomsten.

‘De keuze voor de locatie Amsterdam Centrum is gebaseerd op recent marktonderzoek onder bestaande en potentiële bezoekers’, aldus algemeen directeur Job Heilijgers van Regardz Hospitality Group. ‘Met het openen van een Regardz Meeting Center in het centrum van de hoofdstad geven wij invulling aan de behoefte aan hoogwaardig, goed bereikbare meeting centers.’

Regardz Hospitality Group, waar Regardz Meeting Centers onderdeel van uitmaakt, exploiteert elf bedrijven waarvan vijf hotels (Amersfoort, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Rotterdam en Zaltbommel), zes Regardz Meeting Centers (Amersfoort, Amsterdam Zuid-Oost, Arnhem, Utrecht, Zwolle en vanaf september Amsterdam Centrum).

Reageer op dit artikel