nieuws

Amsterdamse Bos schoon dankzij prikactie hotel

Hotel

Het Amsterdamse Bos is weer schoon dankzij een prikactie van medewerkers van Ibis Amsterdam Airport. Hotelpersoneel verzamelde dertig vuilnizakken met zwerfafval ‘Het is ongelooflijk wat mensen allemaal achterlaten, aldus directeur Duco van Ommen van het hotel.

Amsterdamse Bos schoon dankzij prikactie hotel

De prikactie maakte onderdeel uit van de maatschappelijke opdracht die Ibis-medewerkers in het kader van ISO 14001-certificering uitvoeren. Het certificaat staat voor milieuzorg in de hotels, met name op het gebied van water- en energieverbruik en afvalbeheersing.

Zowel binnen als buiten het Ibis hotel is er oog voor duurzaamheid en milieu. De opruimactie gebeurde in samenwerking met www.ikprikmee.nl en vond plaats op 31 augustus.

Reageer op dit artikel