nieuws

André Aaij nieuwe gm Palace Hotel

Hotel

André Aaij is Eugène de la Croix opgevolgd bij het Palace Hotel in Noordwijk. Aaij komt over van Golden Tulip Epe, waar hij drie jaar werkzaam was als general manager.

André Aaij nieuwe gm Palace Hotel

André Aaij laat weten na drie jaar de Veluwe graag naar het westen te willen verkassen. ‘Ik houd van dynamiek en een werkomgeving met een internationaal karakter. Vandaar mijn overstapt’.

Aaij volgt in Noordwijk Eugène de la Croix op. De la Croix werkte drie en half jaar in consultancy opdracht voor het bekende Noordwijkse hotel en gaat nu als zelfstandig ondernemer aan de slag in het vastgoed.

De la Croix

‘Bij het Palace Hotel is een enorme reorganisatie doorgevoerd. We zijn van vijf naar viersterren gegaan, hebben continuïteit aangebracht en hebben mooie resultaten bereikt’, aldus De la Croix.

De la Croix kan zich vinden in Aaij als opvolger. ‘André is een ervaren hotelman. Hij is meer dan een goede keus voor het Palace Hotel’.

De la Croix blijft zijdeling betrokken bij de horeca. ‘Gisteren hebben we een akkoord gesloten om kookstudio en cateringlocatie De Kookerij in Noordwijk over te nemen’

Reageer op dit artikel