nieuws

Apart Hotel Randwyck krijgt ster erbij

Hotel

Het Maastrichtse Apart Hotel Randwyck is door de Nederlandse Hotel Classificatie vanaf oktober ingedeeld in de viersterren categorie, laat het hotel trost weten.

Apart Hotel Randwyck krijgt ster erbij

Het hotel heeft in 2007 de gehele benedenverdieping, met daarbij receptie, lounge, lobby, bar, ontbijtruimte en boardroom aan een metamorfose onderworpen. Ook zijn eerder dit jaar alle 49 kamers opnieuw gestoffeerd en voorzien van laptopkluis, grote televisie, minibar, koffie- en theezetfaciliteiten, broekenpers en gratis draadloos internet.

Directeur van het hotel, Frans Wiggers, is content met de opwaardering van Apart Hotel Randwyck. ‘Door het creëren van nieuwe uitgebreide faciliteiten, het warme welkom van ons team, een trendy modern design en onze vierde hotelster, bieden wij onze nationale en internationale gasten een uitstekend verblijf in Maastricht.’

Reageer op dit artikel