nieuws

Apollo gaat beroemd Belgisch hotel exploiteren

Hotel

Apollo Hotels & Resorts gaat het beroemde Belgische strandhotel Thermae Palace Hotel in Oostende exploiteren. Dit heeft de eigenaar van het hotel, de familie Desimpel, bekendgemaakt.

Apollo gaat beroemd Belgisch hotel exploiteren

Apollo Hotels & Resorts is ook exploitant van het welnessresort Thermae 2000 in Valkenburg, het vijfsterren Crowne Plaza in Den Haag en het Wyndham Apollo Hotel in Amsterdam.

Dit maakt Apollo volgens de familie Desimpel geschikt voor het hotel in Oostende. ‘Ze hebben de juiste schaalgrootte en de nodige expertise op het gebied van wellness en hanteren de persoonlijke benadering die nodig is om ons hotel opnieuw succesvol te maken,’ aldus de groep Desimpel in de Belgische media.

Nog dit jaar krijgen de openbare ruimten van het Oostendse hotel een opfrisbeurt. Daarna komen het hotel en de conferentieruimtes aan de beurt. Ten slotte moet in de gewelven van het complex een nieuw wellnessresort komen.

Bas Tolmeijer

Algemeen directeur Bas Tolmeijer van Apollo Hotels & Resorts is vereerd met de keuze voor zijn bedrijf: ‘Thermae Palace is een icoon in de Belgische hotelwereld dat het verdient met gevoel voor het rijke verleden een prachtige toekomst te geven’.

Tolmeijer en de familie Desimpel zijn geen onbekenden van elkaar; de beide ondernemers delen een 50 procent eigendom in het Apollo Arthotel Brugge. Van dat hotel is ook de nieuwe General Manager van Thermae Palace afkomstig, Gunther Beeckman.

Reageer op dit artikel