nieuws

Apollo veilt hotelarrangementen

Hotel

Apollo Hotels & Resorts is gestart met het veilen van hotelarrangementen. Apollo heeft hiervoor een speciale website gelanceerd, Apolloveiling.nl.

Apollo veilt hotelarrangementen

Hotelarrangementen tegen spotprijzen, omschrijft de hotelketen in haar persbericht. www.apolloveiling.nl biedt arrangementen aan waarbij het principe van een veiling geldt; naar mate de tijd verstrijkt, daalt de prijs.

Een week na de introductie kunnen we al spreken van een groot succes, meldt directeur Francesco Monaco van Apollo Hotels & Resorts. ‘Dagelijks bezoeken vele honderden mensen de website en elke dag gaan de mooiste aanbiedingen goedkoop van de hand.’

Het populairst zijn volgens Monaco de entreetickets voor het wellnessresort Thermae 2000 en de exclusieve villa in Hulshorst. Monaco: ‘Mensen zijn de recessie zat, willen leuke dingen doen maar zijn erg prijsbewust. Onze veiling zorgt ervoor dat men de luxe kan genieten zonder zich schuldig te voelen’.

Reageer op dit artikel