nieuws

Arthur Ross naar Villa Ruimzicht

Hotel

Hotel restaurant Villa Ruimzicht in Doetinchem heeft met ingang van 1 mei een nieuwe chef. Arthur Ross verlaat zijn huidige werkplek Restaurant Riche in diezelfde plaats voor de statige villa van Ruimzicht.

Arthur Ross naar Villa Ruimzicht

Ross was eigenaar van toprestaurant ’t Ambacht in Driel en werkte voor zijn tijd bij Riche korte tijd bij Hotel Manna in Nijmegen.

De vorige chef-kok van Ruimzicht, Mike Vrijdag, is overgestapt naar naar de keuken van het nieuwe paviljoen bij het strandbad in Winterswijk. Dit horecaproject is in eigendom van Kees Hensen en Dennis Kaal, tevens de eigenaren van Ruimzicht.

Riche verkocht

De eigenaar van Restaurant Riche, Ewout Haanstra, doet zijn zaak met ingang van 1 mei van de hand. Twee koks uit de regio Ede-Veenendaal gaan met de locatie verder. Behalve Ross blijft het personeel van Riche in dienst van de nieuwe eigenaren.

Reageer op dit artikel