nieuws

Artiest neemt clip op bij Amadore Hotel

Hotel

De Nederlandse artiest Vinzzent, bekend van nummers als Dromendans en Geef jouw Lach, neemt zijn nieuwe clip op bij het Amadore Grand Hotel Arion in Vlissingen. Het gaat om zijn nieuwste song, een beoogde kersthit voor 2011.

Artiest neemt clip op bij Amadore Hotel

‘Vinzzent – bekend geworden als publiekwinnaar van het nationaal songfestival 2010 – heeft een grote liefde voor Zeeland en om die reden wil hij zijn nieuwe videoclip opnemen bij ons,’ zo laat general manager Christina Acda, hotelmanager bij Amadore weten.

Naast het hotel zullen meer plekken in Zeeland te zien zijn in de clip; het stadhuis en de ijsbaan in Middelburg en de boulevard van Vlissingen komen ook in beeld. ‘Leuke promotie voor onze provincie,’ zegt Acda.

‘Veel bekende Nederlanders zullen in ons hotel verblijven om mee te werken aan deze nieuwe clip.’ SBS en RTL Shownieuws zijn eveneens aanwezig om beelden te maken van de opnames. De opnames zijn op vrijdag 9 december.

De Nederlandstalige artiest Vinzzent wordt gehyped door de 3 fm dj’s Coen en Sander die zijn platen grijs draaien op de Nederlandse radio.

Reageer op dit artikel