nieuws

Atlanta hotel heeft Rotterdams beste koffie

Hotel

Het NH Atlanta hotel aan de Rotterdamse Coolsingel heeft van Stichting Ketelbinkie de trofee voor de beste koffie van de stad gekregen. Jaarlijks bepaalt een jury van de stichting in welke horecegelegenheid in Rotterdam de beste koffie wordt geschonken.

Atlanta hotel heeft Rotterdams beste koffie

Olaf Scheffers, Operations Manager van het hotel, nam de koffietrofee dinsdag in ontvangst. ‘Wij zijn zeer blij met deze prijs. Het is altijd leuk om waardering te krijgen voor de producten en services die wij gasten bieden. Vorig jaar waren wij gekozen als beste in de categorie hotel. Om nu ook nog eens de beste te zijn van alle horecainstellingen is natuurlijk fantastisch om te horen!’

NH Atlanta is gevestigd in een monumentaal pand in het midden van de stad. Het hotel beschikt over 215 kamers, een brasserie en een coffee lounge, waar volgens Ketelbinkie dus de beste koffie van de stad wordt geschonken.

Ketelbinkie is een stichting die zich inzet om initiatieven van personen en instellingen ten behoeve van Rotterdam en haar inwoners in de openbaarheid te brengen. Naast de jaarlijkse koffietrofee reikt de stichting ook jaarlijks de Ketelbinkieprijs uit aan een ondernemer of organisatie die zich op innovatief gebied onderscheidt.

De Koffietrofee wordt jaarlijks uitgeloofd aan de horecainstelling die het beste kopje koffie van de stad schenkt. De jury bestaat uit een twintigtal vertegenwoordigers van pers, radio en tv.

Meer berichten over NH Hoteles:

Reageer op dit artikel