nieuws

Autowasservice Golden Tulip de Jagershorst

Hotel

Gasten van Golden Tulip Hotel de Jagershorst in Leende kunnen voortaan hun auto laten wassen door het bedrijf MobieleWasstraat. De reiniging van de auto vindt ter plekke plaats, op de parkeerplaats van Golden Tulip. De service wordt aangeboden voor 10 euro per wasbeurt.

Autowasservice Golden Tulip de Jagershorst

De autowasservice is standaard elke vrijdagmiddag beschikbaar voor individuele gasten van het hotel. Op andere dagen kunnen er afspraken worden gemaakt voor grotere groepen gasten.

De bus van MobieleWasstraat heeft een tank met osmosewater waarmee ongeveer 50 auto’s kunnen worden gewassen. De wasservice houdt rekening met het milieu door het mijden van zeepproducten of andere agressieve producten.

De medewerkers van MobieleWasstraat wassen de auto’s met de hand, waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse borstels. Die borstels zijn afgestemd op de onderdelen van de auto.

Reageer op dit artikel