nieuws

Awards voor drie hotels van Carlton

Hotel

Drie hotels van Carlton zijn in de prijzen gevallen. Ze krijgen elk een Expedia Select Award. De Award is een prijs van online boekingssite Expedia.com. Het betreft twee hotels in Nederland en één in Brussel.

Awards voor drie hotels van Carlton

De drie hotels die een Award in ontvangst mogen nemen zijn het Amsterdamse Bank Mansion, het Carlton Ambassador in Den Haag en The Dominican in Brussel.

Door de awards komen de hotels op de internationale select list van de boekingswebsite Expedia.

Alfred Bree, managing director van de jubilerende Carlton Hotels (25 jaar) is trots op de drie awards voor ‘zijn’ hotels. ‘Carlton bestaat 25 jaar en deze prijzenregen draagt bij aan de feestelijke sfeer. Het is bijzonder dat we met drie van onze hotels in de prijzen zijn gevallen.’

Internationale gasten hebben de hotels beoordeeld op service, kwaliteit van de kamers en de totale uitstraling.

Reageer op dit artikel