BAM Groep gaat hotel bouwen in Abu Dhabi

BAM Groep gaat hotel bouwen in Abu Dhabi

De BAM Groep gaat een hotel bouwen op de luchthaven van Abu Dhabi. Met de opdracht voor het Nederlandse bouwbedrijf is 18 miljoen euro gemoeid. Het complex moet eind dit jaar gereed zijn.

Dat meldt Architectuur.org. Het Premier Inn, met drie sterren, wordt gerealiseerd op Abu Dhabi International Airport. Het hotel gaat zes verdiepingen tellen en krijgt 308 kamers, een restaurant, een bar, een koffieshop en diverse vergaderruimten.

Het wordt het eerste grote hotel op de luchthaven van Abu Dhabi. Het wordt via een winkelgalerij verbonden met de terminals 1 en 3.

De bouw wordt uitgevoerd door BAM International. Dit is de werkmaatschappij van de Koninklijke BAM Groep die actief is buiten Europa.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.