nieuws

Bar-El naar nieuw resort in Egypte

Hotel

Ron Bar-El, de voormalige general manager van het Mövenpick hotel in Amsterdam, gaat aan de slag in Egypte. Bar-El staakt zijn activiteiten voor Leonardo Hotels in België en wordt gm van het nieuwe Zafarana Beach Resort aan de Rode Zee in Egypte.

Bar-El naar nieuw resort in Egypte

Nederland Bar-El, die ook over een Israëlisch paspoort beschikt, laat weten dat hij het nieuwe zeshonderd kamers tellende vijfsterrenresort gaat leiden. Het resort moet in april 2009 zijn deuren openen.

Eigenaar van het resort is het Nederlandse bedrijf IPI, gevestigd in Egmond aan de Hoef. Het nieuw geformeerde Hotel Management Company zal het Zafarana Beach Resort managen en opereren onder een franchisecontract van Best Western.

‘Het is mijn taak het nieuwe Hotel Management Company op te zetten. Het wordt een zware taak en hard werken om zo’n complex neer te zetten. Maar het is een enorme uitdaging op dit te doen’, laat Bar-El weten, die verder meldt dat er in augustus gestart wordt met de bouw van een tweede resort van maar liefst tweeduizend kamers in Marsa Alam.

Ron Bar-El werd in ons land bekend voor zijn rol het nieuwe Mövenpick hotel in Amsterdam op te starten. Vorig jaar zomer moest hij het veld ruimen en plaats maken voor Albert Rouwendal. Bar-El stapte over naar Leonardo Hotels met als doel deze keten uit te rollen in de Benelux. Nu gaat hij aan de slag in Egypte.

Reageer op dit artikel