nieuws

Bas Hoogland op tv in ‘Terug op de werkvloer

Hotel

Bas Hoogland, commercieel directeur bij Landal GreenParks, is zondag 12 december te zien in het tv-programma ‘Terug op de werkvloer’ bij RTL7 . Een weekend lang is hij gevolgd op Landal Hoog Vaals tijdens z’n werkzaamheden in het restaurant, de technische dienst, zwembad en huishouding.

Bas Hoogland op tv in ‘Terug op de werkvloer

Hoogland over de opnamedag: ‘Erg leuk en leerzaam om te doen. Binnen ons bedrijf is het ook een regel dat iedereen die op kantoor werkt één dag per jaar meewerkt op een park. Goed voor wederzijds begrip en inlevingsvermogen. Maar dit was wel heel speciaal om op meerdere afdelingen een kijkje achter de schermen te nemen, helemaal omdat er een camera meedraaide’.

De hele uitzending ‘Terug op de werkvloer’ wordt uitgezonden op zondag 12 december om 12.20 uur bij RTL 7, direct na Business Class. Op YouTube zijn al wat beelden te zien van de bewuste uitzending.

Reageer op dit artikel