nieuws

Bedrijven Oostwegel centraal in expositie

Hotel

Kunstenaar Mariska Meijers toont in een expositie de resulaten van de samenwerking tussen haar en de hotels en restaurants van Camille Oostwegel. Aanleiding voor de expositie is een nieuwe culinaire wenskaartenserie die Meijers illustreerde voor de bedrijven van Oostwegel.

Bedrijven Oostwegel centraal in expositie

Meijers schilderde een serie stillevens waarbij Maastrichts Aardewerk een belangrijke rol vervult. Ze liet zich daarbij inspireren door de recepturen van de chefs van Château Neercanne, Château St. Gerlach, Kruisherenrestaurant en Winselerhof.

De expositie heet ‘Southern Delights’ en laat naast de culinaire stillevens ook een aantal van Meijers interieurschilderijen zien.

Oostwegel kijkt tevreden terug op het resultaat. ‘Gastronomie en kunst gaan hand in hand. Meijers is er in geslaagd om Limburg op een originele manier op de kaart te zetten. Southern Delights is een prachtige promotie voor de Limburgse gastronomie.

Reageer op dit artikel