nieuws

Beekhuis nieuwe gm Palace Hotel

Hotel

Het Palace Hotel in Noordwijk heeft Martijn Beekhuis benoemd als nieuwe general manager. Beekhuis schuift door in de organisatie en was tot voor kort Director of Sales & Marketing. Beekhuis dankt zijn benoeming aan het flink opkrikken van de bezettingsgraad van het hotel.

Beekhuis nieuwe gm Palace Hotel

Dat laat het Palace Hotel weten. Naast Beekhuis als nieuwe general manager meldt directeur Eugène de la Croix dat Tanja Hempenius Beekhuis vervangt als Director of Sales & Marketing.

De 37-jarige Beekhuis slaagde erin om in een jaar tijd samen met het managementteam de bezettingsgraad met 20 procent op te schroeven. ‘Onder de vleugels van De la Croix heb ik een droomstart gehad bij het Palace Hotel. De komende maanden zal ik meer taken van De la Croix overnemen, daar hij ook het gebouwbeheer heeft overgenomen en zich meer zal toeleggen op andere zaken’, aldus Beekhuis.

Beekhuis werd een jaar geleden binnengehaald in een roerige tijd voor het Palace Hotel, rond het vertrek van gm Stefan Dubbeling en chef-kok Pascal Jalhaij. Beekhuis werkte daarvoor bij Carlton Hotel, Golden Tulip, Bilderberg, Tuschinski en Pathé.

Zie ook

Reageer op dit artikel