nieuws

Bekende Belg directeur Hotel de Kamperduinen

Hotel

Keven Strubbe wordt directeur van het gloednieuwe Amadore Hotel De Kamperduinen. Strubbe is een bekende Belg; regelmatig is hij te zien op tv als expert op het gebied van etiquette. Hij was onder meer de persoonlijke butler van de Belgische kroonprins en bezat eigen restaurants.

Bekende Belg directeur Hotel de Kamperduinen

Strubbe is volgens hoteleigenaar Amadore een horecaman in hart en nieren. Hij was ondermeer butler voor de Belgische Kroonprins Filip, heeft eigen restaurants uitgebaat, was Food & Beverage Manager en Operations Manager voor diverse internationale hotelketens in België en hij is een tijd lang hotelmanager geweest in Frankrijk.

Expert in etiquette

Bij onze zuiderburen is Kevin Strubbe bekend als expert op het gebied van etiquette en omgangsvormen. Hij schreef over dit onderwerp twee boeken: Etiquette is hip en Etiquette in het buitenland.

Amadore kocht onlangs het failliet verklaarde Hotel de Kamperduinen – toen nog ’t Veerse Duin geheten – en voegde dit toe aan haar portfolio. De oud-partner van Herman den Blijker, David Crouwel, was als adviseur betrokken bij het hotel.

Reageer op dit artikel