nieuws

Bel Air Hotel: 3,5 miljoen gasten in 40 jaar

Hotel

Het Bel Air Hotel in Den Haag heeft net haar 40e jubileumjaar afgesloten. In die veertig jaar ontving het hotel 3,5 miljoen gasten, waaronder beroemdheden als Abba, George Benson, Richard Gere en Wynton Marsalis.

Bel Air Hotel: 3,5 miljoen gasten in 40 jaar

‘Wij zijn klaar voor 2012’, zegt general manager Stephan van der Meulen over zijn Haagse hotel, dat recent all 313 kamers renoveerde en acht vergaderzalen toevoegde. Later dit jaar wordt op de negende etage een nieuwe Presidentiële Suite gerealiseerd. ‘Het wordt de grootste suite van de stad met een fabuleus uitzicht’, aldus Van der Meulen.

‘Den Haag doet het goed als congresstad. Onze locatie naast het World Forum waar dit jaar grote bijeenkomsten zoals THIMUN en NHG plaatsvinden is dan natuurlijk ideaal. Na onze recente soft-refurbishment van alle standaardkamers behoren we weer tot de top van de Haagse hotellerie.’

Naast alle cosmetische veranderingen biedt Bel Air Hotel nu ook gratis Wi-Fi aan in de algemene ruimtes en op de 313 hotelkamers.

Reageer op dit artikel