nieuws

Berichten Damhotel zwaar overtrokken

Hotel

Trendwatcher Vincent van Dijk, die een jaar lang in Amsterdamse hotels slaapt, noemt de berichtgeving over het ‘smerige Damhotel’ in Amsterdam zwaar overtrokken. Volgens een lijst van TripAdvisor behoort het Damhotel tot de smerigste van Europa.

Berichten Damhotel zwaar overtrokken

Ik trof een schoon hotel aan met vriendelijk personeel, laat Van Dijk weten in een reactie op berichtgeving over het Damhotel. Van Dijk slaapt in 2010 elke nacht in een ander Amsterdams hotel en verbleef ten tijde van de publicatie van TripAdvisor in het Damhotel.

Over zijn verblijf in het Damhotel schreef Van Dijk een recensie, zoals hij dat over elk hotel doet. Daarin merkt Van Dijk op dat het met allemaal wel meevalt. Hij stelt dat de service prima is en dat de eigenaren voortdurend bezig zijn met het opknappen van het hotel.

Van Dijk schrijft dat hij verbaasd is over de negatieve berichten over het hotel en stelt dat het hotel schoon is. Een medewerker van het hotel laat weten dat het logiesbedrijf een jaar geleden is overgenomen en dat de kamers onder handen worden genomen.

Het hotel trekt vanwege de centrale ligging en lage kamerprijs van 45 euro per nacht vooral veel jonge toeristen. Een hotelmedewerker hierover in de recensie van Van Dijk: ‘Gasten komen uit een coffeeshop in het hotel. Ze plassen midden in de kamer of ze denken dat ze kunnen vliegen en willen uit het raam springen. Ze doen dingen in zo’n kamer die ze anders niet zouden doen’.

Het Damhotel wordt omschreven als een eenvoudig budgethotel en is gelegen vlakbij het Centraal Station. Van Dijk slaapt een jaar in Amsterdamse hotels en schrijft over elk hotelverblijf een recensie op AmsterdamSlaapt.nl

Tip

Bekijk de reportage over AmsterdamSlaapt.nl in Misset Horeca Live.

Reageer op dit artikel