nieuws

Bernard Lensink geeft startsein verbouwing Duin & Kruidberg

Hotel

Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord gaat verbouwen. General manager Bernard Lensink heeft persoonlijk het startsein gegeven voor de verbouwing van vijf landhuiskamers. Daarnaast is de renovatie van zeven vergaderzalen in het conferentiecentrum begonnen.

Bernard Lensink geeft startsein verbouwing Duin & Kruidberg

De verbouwing moet 4 maart klaar zijn. Volgens Lensink is het inmiddels al weer een aantal jaar geleden dat het landgoed een grondige verbouwing heeft ondergaan.

‘In 2008 is Landgoed Duin & Kruidberg vijf maanden gesloten geweest, in verband met een grote renovatie. Die renovatie heeft er voor gezorgd dat het landgoed verrijkt is met de prachtig moderne Brasserie & Loungebar DenK’, aldus Lensink.

De verbouwing die vorige week van start is gegaan, moet de uitstraling van het landgoed verbeteren. De subzalen worden van de modernste gemakken voorzien, zoals audiovisuele middelen die het vergaderen efficiënter maken. De vijf landhuiskamer en de receptie krijgen een modern klassieke uitstraling wat overeenkomst met de rest van het landgoed.

Reageer op dit artikel