nieuws

Beslaglegging op spullen Van der Most

Hotel

Op eigendommen van horecaondernemer Hennie van der Most is door de gemeente Assen belast gelegd. Eerder deze week werd bekend dat Van der Most DeSmelt moet verlaten vanwege het niet rond krijgen van de financiering.

Beslaglegging op spullen Van der Most

Van der Most wil van sport- en evenementencomplex DeSmelt een modern sportcentrum met hotel maken. Maar hij ligt hopeloos overhoop met de gemeente. De gemeente heeft hem, nu Van der Most de financiering niet rond krijgt, gesommeerd DeSmelt binnen twee weken te verlaten.

‘De gemeente ligt op ramkoers. Dit is al de zoveelste pesterij van hun. We willen het bedrijf betalen onder bepaalde voorwaarden, maar daar gaat de gemeente niet mee akkoord’, aldus Bert Gelling, directeur van Van der Most Holding in Drenthejournaal.nl.

Gelling zegt zich te ergeren aan het feit dat de gemeente beslag heeft laten leggen op de eigendommen van Van der Most. ‘Wij lezen alles in de krant en horen niks van de gemeente. Maar dit is gewoon weer een pesterij’.

Reageer op dit artikel