nieuws

Best Western biedt gratis internetverbinding

Hotel

Best Western Nederland heeft een overeenkomst gesloten met free-hotspot.com. De Best Western hotels in Nederland bieden de hotelgasten gratis en veilig internetverbinding aan dankzij het gratis Wi-Fi systeem van free-hotspot.com.

Best Western biedt gratis internetverbinding

‘Best Western is vastbesloten om aan de behoeften van de internationale reis-industrie te voldoen’, aldus Wytze van den Berg, directeur/CEO van Best Western Nederland.

‘Het aanbod van gratis high-speed draadloos internet is nu een belangrijke voorziening voor ons bedrijf en onze vakantiegangers. We zijn blij om free-hotspot.com als een erkende leverancier van deze dienst voor onze francise locaties en op zijn beurt weer voor onze hotelgasten in Nederland te hebben.’

De komende maanden wordt het draadloos netwerk van Wi-Fi geïnstalleerd in de bijna 40 Best Western hotels in Nederland. Free-hotspot.com beheert ’s werelds grootste gratis draadloos netwerk met meer dan 4500 gratis HotSpot locaties in 18 landen door heel Europa. Om toegang te kunnen krijgen tot het gratis draadloze internetservice van free-hotspot.com, moeten gebruikers eerst akkoord gaan met het bekijken van een korte inleidende reclamebericht.

Reageer op dit artikel