nieuws

Best Western start in Suriname

Hotel

Best Western opent een hotel in Suriname. Het personeel in het viersterrenhotel krijgt vooraf een training in Nederland. Volgens BW-directeur Willem Hein is het nieuwe hotel een prima impuls voor de Surinaamse economie.

Best Western start in Suriname

De nieuwe vestiging gaat Best Western Elegance Hotel heten en wordt gevestigd in het centrum van de Surinaamse hoofdstad Paramaribo, dicht bij de Amerikaanse Ambassade. Het hotel opent op 15 juni 2006 haar deuren.

Niet vreemd

Het Best Western Elegance Hotel beschikt over 53 kamers, twee restaurants en twee bars. Het personeel van het nieuwe hotel wordt de komende periode in ons land getraind. Dat gebeurt op het hoofdkantoor in Amersfoort en in hotels in Enschede en Hengelo. Ook zoekt Best Western in ons land nog medewerkers voor het bedrijf in Suriname.

Directeur Willem Hein van Best Western Hotels Nederland vindt het debuut in Suriname een logische stap. ‘Als je als keten al zo’n enorme spreiding hebt, dan is het niet vreemd dat je ook eens de stap naar Suriname maakt’, aldus Hein.

Uitstekend nieuws

Hein vervolgt: ‘Het lijkt mij niet alleen uitstekend nieuws voor al die mensen met een Surinaamse achtergrond die in Nederland wonen. Maar ook voor al die zakenmensen die hun vleugels in Suriname willen uitslaan. En “last but not least” is het natuurlijk ook een prima impuls voor de Surinaamse economie.’

Best Western is de grootste hotelketen ter wereld voor zelfstandige hoteliers. De keten beschikt over meer dan 4.100 hotels, verspreid over 83 landen. In ons land telt Best Western meer dan vijftig hotels. De jaaromzet in ons land bedraagt bijna 200 miljoen euro.

Reageer op dit artikel