nieuws

Best Western wil snel naar 66 hotels

Hotel

Best Western Nederland wil in korte tijd snel groeien naar 66 hotels. De keten beschikt nu over 38 hotels, dat zijn er zeventien minder dan een jaar geleden. In 2010 moet de teller op 66 staan.

Best Western wil snel naar 66 hotels

Directeur Wytze van den Berg wil dat Best Western Nederland in 2010 over 66 hotels beschikt. Hiervoor wil hij een nieuw groeimiddel toepassen.

‘Wat heel nieuw voor ons is, is dat Best Western participeert in investerings- en ontwikkelingsprojecten. Het gaat om nieuwbouwhotels die onder de naam Best Western gaan worden geëxploiteerd en waar we een ondernemer bij zoeken’, aldus Van den Berg in Misset Horeca.

Van den Berg meldt dat afgelopen jaar zeventien hotels zijn verdwenen bij Best Western Nederlan. ‘Er zitten geen hotels van de Eden Hotel Groep meer bij Best Western. Verder zijn hotels verkocht aan Fletcher. We namen afscheid van hotels die niet meer aan de Best Western-kwaliteitseisen voldoen en er waren hotels die opzegden omdat de organisatie te weinig voor ze betekende’.

De 35-jarige Van den Berg laat weten dat Best Western bezig is met drie projecten, al kan Van den Berg daarover nog niets meer melden.

Zie ook:

Reageer op dit artikel