Beste en slechtste hotel van Nederland

Beste en slechtste hotel van Nederland

Design Hotel Texel Suites is het best beoordeelde Nederlandse hotel op de reiswebsite Zoover.nl. Het hotel scoorde een gemiddelde waardering van 9.9. Het hotel mag zich een jaar Beste Accommodatie van Nederland noemen. Hotel Benelux in Rotterdam krijgt daarentegen de titel Slechtste accommodatie.

Het gemiddelde rapportcijfers steekt schril af tegen de 9,9 van Texel Suites; het Rotterdamse hotel Benelux scoort maar een zeer magere 1,8.

Op de invloedrijke reiswebsite www.zoover.nl kunnen mensen hun vakantiebestemmingen en de accommodaties beoordelen.

De gehele top 10 slechtst beoordeelde accommodaties luidt:

1. Hotel Benelux** in Rotterdam (1,8)

2. Hotel Grand Central*** in Rotterdam (4)

3. Friesland* in Groningen (2,4)

4. Heineken Hoek**in Valkenburg aan de Geul (4)

5. Central Tilburg* in Tilburg (4,3)

6. Best Western Apollo Museum*** in Amsterdam (5,4)

7. Camping Het Amsterdamse Bos* in Amsterdam (4,7)

8. Botelboot Maastricht in Maastricht (6,2)

9. Fletcher Het Veluwse Bos*** in Beekbergen (5,3)

10. Holland Inn Alkema Epen*** in Eepen (5,6)

Alleen de hotels die minimaal vijf beoordelingen gekregen hebben van hun gasten, dingen mee naar een Zoover Award, er is gekeken naar een gemiddelde van de reviews over het jaar 2009. De score die hier achter de top 10 staat is de actuele score op de website Zoover.nl.

Wel succesvolle accommodaties

Successen waren er ook voor camping Het Varsenerveld in Ommen (met een 9,8), de appartementen van landgoed Karsveld in Gulpen (9,6) en het hostel Stayokay op Ameland (8,3).

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.