nieuws

Beste en slechtste hotel van Nederland 2011

Hotel

Het City Hotel Scheveningen is door bezoekers van beoordelingssite Zoover uitgeroepen tot het slechtste hotel van het land. Het Scheveningse hotel neemt de titel over van Hotel Benelux in Rotterdam. Het beste hotel van Nederland staat in Valkenburg.

Beste en slechtste hotel van Nederland 2011

Hotel Adler in Valkenburg scoorde op de vakantiewebsite een 9,6. Een schril contrast met de 3 van het City Hotel in Scheveningen.

Als een woordvoeder van Zoover vertelt wat er zo slecht is aan het Scheveningse hotel oordeelt hij: ‘Je kunt je beter afvragen wat er niet slecht aan is. Er staat schimmel in het bad, overal is het vuil en uit de gordijnen zijn hele stukken gescheurd.’ Een hotel waar je volgens een Zoover-gebruiker eigenlijk beter niet kunt slapen: ‘de auto is beter’.

De Zoover top-5 van de slechtste hotels

1. City Hotel in Scheveningen (score 3.0)

2. Hotel Landgoed de Oude Schouw in Akkrum (3.1)

3. Beach Hotel in Zandvoort (3.8)

4. Hotel du Commerce in Middelburg (score 4.7)

5. Hotel Astra in Apeldoorn (score 4.8)

De Zoover top-5 van de beste hotels

1. Hotel Adler in Valkenburg (score 9.6)

2. Het Tjeukemeer in Delfstrahuizen (score 9.6)

3. Pension Panta Rhei in Cadzand (score 9.6)

4. Hotel Airport Texel (score 9.5)

5. Hotel Bosch en Zee in Domburg (score 8.9)

De titels het best en slechtst beoordeeld hotel van Nederland zijn gebaseerd op de gemiddeld score van de algemene waardering van de bezoekers van Zoover. Alleen hotels met een minimum aantal beoordelingen tussen maart 2010 en maart 2011 dongen mee

Reageer op dit artikel