nieuws

Bewaker Hampshire hotel Renesse zwaar mishandeld

Hotel

Een 48-jarige bewaker van het Hampshire Inn Arc Hotel in het Zeeuwse Renesse is in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaar mishandeld. De man heeft in het ziekenhuis gelegen maar is inmiddels weer thuis.

Bewaker Hampshire hotel Renesse zwaar mishandeld

Op het moment dat de bewaker van het Hampshire Inn hotel een ruzie tussen drie Nederlandse jongeren en een Engelse jongeman wilde sussen, werd hij het slachtoffer van onnodig geweld.

Zelfs toen de 48-jarige man op de grond lag, werd hij nog geslagen en tegen zijn hoofd geschopt door de drie jongens. Dit herhaalde zich toen de man was opgekrabbeld en opnieuw op de grond was gevallen. Hij is met een gebroken jukbeen en een hersenschudding overgebracht naar het ziekenhuis.

General manager van het hotel, Maarten van Driel, had de bewaker van RV Security in Boxtel naar Renesse gehaald voor het zeer drukke Pinksterweekend. ‘Hij stond voor ons hotel te posten toen hij de ruzie tussen de jongeren opmerkte. Hij probeerde de boel te sussen, maar het escaleerde juist. Er waren geen hotelgasten bij de ruzie betrokken’, zegt de gm.

Hotelgasten hebben behalve dan van de komst van politie en ambulance geen hinder ondervonden van het incident. Van de daders ontbreekt ieder spoor.

Het Hampshire Inn Arc Hotel is een driesterrenhotel met 48 kamers.

Reageer op dit artikel