nieuws

Bij glazen huis komt ook glazen hotel

Hotel

Het veelbesproken glazen huis in Eindhoven krijgt een zusje: het glazen hotel. Van 18 tot 24 december staat de stad in het teken van 3FM Serious Request. Naast het bekende huis wordt nu ook in het hotel geld opgehaald voor kinderslachtoffers van HIV en AIDS.

Bij glazen huis komt ook glazen hotel

Het hotel staat op vijf minuten afstand van het Glazen Huis. Het is bedoeld voor particulieren of bedrijven die voor een feestje of bijeenkomst terecht kunnen in het Glazen Hotel. Het Glazen Hotel is van Sandton en bevat één hotelkamer en een multifunctionele vergaderruimte.

De vergaderruimte is per bloktijd van 2,5 uur te reserveren voor duizend euro.

Het initiatief komt van Marc van de Broek, General Manager van Sandton Hotel Eindhoven City Centre en Machiel Debets van de VVV Eindhoven.

Het hotel verkoopt vijf overnachtingen via hotelkamerveiling.nl. De hele omzet gaat naar de actie voor de slachtoffers van de aidsproblematiek. Van den Broek: ‘We zijn volop aan de slag om zoveel mogelijk geld op te halen voor Serious Request. We streven naar een opbrengst van minimaal 40.000 euro.’, zo zegt hij in de Telegraaf.

Reageer op dit artikel