nieuws

Bilderberg blijft sponsor Porsche-team

Hotel

Hotelketen Bilderberg blijft sponsor van het Porsche team in het Dutch GT4 Championshipl. Bilderberg is zowel hoofd- als titelsponsor.

Bilderberg blijft sponsor Porsche-team

In het Amsterdamse Bilderberg Garden Hotel werd het nieuwe ‘Team Bilderberg Porsche Eindhoven’, vorige week voorgesteld aan de Nederlandse autopers.

Dries van der Vossen, algemeen directeur van Bilderberg: ‘We hebben de afgelopen jaren ervaren dat autoracen een prachtig podium is om onze naamsbekendheid te vergroten. We zijn een Nederlands bedrijf, dat zich focust op de Nederlandse markt en willen daarom graag een Nederlands autosportteam sponsoren.’

Kampioenschap

De seizoensaftrap van het Dutch GT4 Championship vindt plaats tijdens de traditionele Paasraces op het circuit van Zandvoort. Het Dutch GT4 kampioenschap werd vorig jaar geïntroduceerd als nieuwe klasse en de goede samenwerking was voor Bilderberg reden om met de sponsoring door te gaan.

‘Onze doelstellingen op het gebied van exposure, relatiemarketing en een programma voor eigen medewerkers zijn in 2009 op uitstekende wijze gerealiseerd. De drie-eenheid met Porsche, teamcaptain Paul van Splunteren en Bilderberg blijkt prima te werken’, aldus Dries van der Vossen, algemeen directeur van Bilderberg.

Bilderberg manifesteert zich al langer in de autosport. In 2005 werd begonnen met de sponsoring van Formule-1 coureur Christijan Albers en daarna werd het A1GP Team Nederland van Jan Lammers ondersteund.

Video op Youtube met interview met Dries van der Vossen

Reageer op dit artikel