nieuws

Bilderberg Scheveningen naar Worldhotels

Hotel

Bilderberg Europa Hotel Scheveningen heeft zich aangesloten bij Worldhotels. Het is het vierde Bilderberg-hotel in het portfolio van deze internationale sales, marketing- en distributiepartner voor onafhankelijke hotels en regionale hotelketens.

Bilderberg Scheveningen naar Worldhotels

Het lidmaatschap werd eind januari bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse Worldhotels Conference in Madrid.

De Amsterdamse Bilderberg hotels Jan Luyken en Garden Hotel en het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam maken al geruime tijd gebruik van de diensten van Worldhotels, en volgens Bilderberg naar volle tevredenheid.

‘Bilderberg is in Nederland een sterk merk. In de BDRC merkrapportage van vorig jaar gaven zakelijke gasten aan dat Bilderberg the most preferred hotel brand in the Netherlands is. Buiten Nederland maken we graag gebruik van andere sterke merken, en voor de internationale distributie en marketing van Bilderberg zien wij in Worldhotels de ideale partner”, aldus Dries van der Vossen, algemeen directeur Bilderberg.

Ook Worldhotels is zeer tevreden met deze uitbreiding van de langjarige samenwerking. Robert van der Graaf, Senior Manager Business Development Worldhotels: ‘Het Bilderberg Europa Hotel is een zeer welkome aanvulling voor het Worldhotels portfolio in de Benelux. Wij zien uit naar een prettige samenwerking met dit prachtige Bilderberg-hotel en vertrouwen erop dat ons internationale netwerk en pro-actieve marketing-initiatieven dit hotel meer internationale exposure zullen geven om gezamenlijk maximale resultaten te bereiken.’

Reageer op dit artikel