nieuws

Bilderberg stuurt personeel sportschool in

Hotel

Bilderberg is met Bilderberg Vitaal gestart met een speciaal bedrijfsportprogramma voor haar medewerkers. Bilderberg Vitaal houdt in dat alle medewerkers van Bilderberg hotels in de regio Zuid Veluwe meer aandacht gaan besteden aan gezondheid en lichaamsbeweging.

Bilderberg stuurt personeel sportschool in

Bij de start van het programma op maandag 10 mei ondergingen alle deelnemers, inclusief topman Dries van der Vossen, een fitheidtest. De fitheidtest werd begeleid door een bewegingsconsulent van de Gelderse Sport Federatie.

Bij deze fitheidtest werden bloeddruk, cholesterolgehalte, longfunctie, lengte, gewicht, Body Mass Index, knijpkracht, lenigheid van de onderrug, schouderlenigheid en uithoudingsvermogen gemeten.

Na de fitheidtest volgens de medewerkers van Bilderberg diverse hardloopclinics. Deze clinics worden verzorgd door Run2Day Arnhem. Een groep van de medewerkers werkt tot naar de Bridge-loop op zondag 12 september.

Reageer op dit artikel