nieuws

Bizar reuzenradhotel voor Dubai

Hotel

Dubai krijgt er zeer waarschijnlijk weer een opvallend hotel bij. Een reuzenradhotel van 180 meter hoog, die in zes uur ronddraait. Een Nederlands bedrijf bedacht het opvallende logiesbedrijf.

Bizar reuzenradhotel voor Dubai

Royal Haskoning is de bedenker van het bijzondere hotelproject in Dubai, meldt Technisch Weekblad op haar site.

Het hotel in de vorm van een reuzenrad krijgt 36 zichtkamers en 24 capsules waarin elk zestien hotelkamers passen. Daarnaast is er ruimte voor een zwembad en restaurant. Het rad doet er zus uur over om rond te draaien.

Of het opvallende logiesbedrijf van Nederlandse makelij daadwerkelijk in het ‘hotelmaffe’ Dubai komt, is nog maar de vraag. De draaiende hotelkamers zorgen ervoor dat er geen vaste leidingen gebruikt kunnen worden. Daarnaast zijn de bouw- en exploitatiekosten zelfs voor Dubai aan de forse kant.

Reageer op dit artikel