nieuws

Blokker en Golden Tulip ook in hotelvouchers

Hotel

Blokker verkoopt deze week hotelvouchers voor een weekend weg in een Golden Tulip hotel. De huishoudspecialist gaat met 24,75 per persoon per nacht niet zo laag in prijs als drogisterijketen Kruidvat die begin deze maand hotelkamers verkocht voor 12,49 per persoon per nacht.

Blokker en Golden Tulip ook in hotelvouchers

Bij de actie van Blokker en de zestien deelnemende Golden Tulip hotels zit het ontbijt overigens wel bij de prijs inbegrepen. Vouchers zijn te koop voor 99 euro en hiervoor kunnen twee personen twee nachten weg in één van de zestien deelnemende hotels.

Joost Ligthart van EHP Hotels – eigenaar van zes Golden Tulip hotels die allen meedoen aan de actie – laat weten in te zetten op de verkoop van 10.000 weekendjes weg voor twee personen. ‘Daarmee zijn we veel minder groot dan de actie die Fletcher houdt met Kruidvat. Maar we willen per se waar maken wat we gasten bieden en niet ten onder gaan aan ons eigen succes. We hebben deze actie één keer eerder gedaan, met zes hotels, en toen verkochten we 4.000 vouchers,’ aldus Lighthart.

De vouchers zijn te koop tot en met 20 mei en kunne worden verzilverd tot 31 december 2012. Er zijn verder geen bijkomende kosten – Kruidvat rekent bijvoorbeeld 5 euro reserveringskosten per boeking – met uitzondering van gemeentelijke heffingen als de toeristenbelasting.

Reageer op dit artikel