nieuws

Boek en tassenlijn voor jubilerend Des Indes

Hotel

Het Haagse vijfsterrenhotel Des Indes heeft een eigen tassenlijn en een jubileumboek gelanceerd. Reden voor de lancering is het 130-jarig bestaan van het hotel, dat onderdeel is van Starwoord Hotels & Resorts.

Boek en tassenlijn voor jubilerend Des Indes

De tassenlijn bestaat uit zes verschillende items, die vanaf 12 december zijn te bestellen via de webshop van Des Indes. De tassen zijn van de hand van designer Omar Munie uit Den Haag.

In de ontwerpen zijn stoffen verwerkt, die onder andere zijn terug te vinden in de presidentiële suite van het hotel. De collectie bestaat uit de Munie Bag, Lappiebag, Enviebag, Traviebag, Paddie Ipad Hoes, Minie Munie Iphone Hoes en Blackberry Hoes. Elke tas heeft een oplage van maximaal 25 stuks.

Het eerste exemplaar van het jubileumboek werd tijdens een feestelijke receptie ovehandigd aan Euvgenia Parakhina, jurylid van de tv-serie ‘So you think you can dance’.

De 16-jarige Jesse Kabbedijk kreeg een prijs voor zijn in het boek beschreven herinnering aan het hotel. Het bezoek met zijn oma maakte zoveel indruk dat Kabbedijk besloot de opleiding Leisure & Hospitality te gaan volgen.

Reageer op dit artikel