Boek over geld verdienen met gastvrijheid

Boek over geld verdienen met gastvrijheid

Horeca de Baas is de titel van een nieuw boek voor het succesvol runnen van een horecaonderneming. Het boek geeft adviezen en inzicht die direct resultaat en omzet opleveren.

De auteurs, Henk Kloosterhuis en Martijn Verheule, hanteren in het boek het Horeca Ondernemers Succeswiel. Dit bestaat uit de volgende zeven punten.

1. De kern van de horeca; de gast als klant zien.

2. De ondernemer; ondernemen is denken, durven, doen en doorzetten.

3. De gast; de gast een reden geven om te komen.

4. Het bedrijf; het optimaal benutten van mensen, middelen en markten.

5. Het doen; het doen van de juiste dingen op de juiste tijd.

6. Het resultaat; het maken van resultaat door bottomline-up denken.

7. De toekomst; vanuit de toekomst terugdenken.

De zeven punten moeten ervoor zorgen dat ondernemers anders naar zichzelf en hun bedrijf kijken. Het boek kost 79,50 euro is te bestellen via www.vakkennis.com.