nieuws

Boer Zoekt Vrouw arrangement bij Merlet in Schoorl

Hotel

Restaurant Hotel Merlet in Schoorl speelt handig in op de televisiehit Boer Zoekt Vrouw. Eén van de deelnemende boeren verbleef onlangs met zijn gekozen partner in het Noord-Hollandse hotel. Wie op Twitter raadt om welke boer het gaat, kan een arrangement winnen. Daarnaast heeft het bedrijf een Boer Zoekt Vrouw arrangement bedacht.

Boer Zoekt Vrouw arrangement bij Merlet in Schoorl

De komende uitzending van Boer Zoekt Vrouw op 20 februari staat voor een deel in het teken van een bezoek aan Bergen en Schoorl. Eén van de boeren heeft zijn intrek genomen in een van de suites van Restaurant Hotel Merlet.

Merlet heeft twee dagen lang in het geheim een filmploeg van de KRO over de vloer gehad om het verblijf van de boer vast te leggen. De boer en zijn vriendin kozen voor een gastronomisch verblijf met een vijfgangendiner in het sterrestaurant en een verblijf in de duinensuite.

‘Wij mogen niet naar buiten treden welke boer er bij ons heeft geslapen, maar wie het graag wil raden Twitters naar @merlethotelrest en voorspel daarbij de naam van de boer en zijn vriendin. Uit de Twitteraars bieden wij een nachtje aan in dezelfde suite’, aldus Martin van Bourgonje, eigenaar van Restaurant Hotel Merlet.

Naar aanleiding van het bezoek en de gemaakte beelden heeft Merlet een Boer Zoekt Vrouw arrangement samengesteld. De mensen die naast een verblijf in een culinaire omgeving de boerderij willen verkennen, kunnen tercht bij de Noorderhoeve. ‘Zij zullen de gasten van Merlet inwijden in de geuren en geneugten van het boeren leven’, aldus Van Bourgonje.

De Noorderhoeve in Schoorl is een biologisch dynamische boerderij en levert de zuivel en groenten voor Restaurant Hotel Merlet. Boer Zoekt Vrouw is een ware hit op televisie. Wekelijks kijken rond de vijf miljoen mensen naar het programma.

Reageer op dit artikel