nieuws

Boete voor kakkerlakkenhotel

Hotel

Overnachten in het Happyvale Hotel in Londen is een reëel gevaar voor de gezondheid. Het hotel heeft niet alleen een enorme lijst met tekortkomingen, overal in het pand sieren kakkerlakken en muizenkeutels het interieur. Goed voor een boete van ruim 6.000 euro, opgelegd door de rechter.

Boete voor kakkerlakkenhotel

Dat meldt de Telegraaf. Na een inspectie in maart 2011 stelden inspecteurs vast dat het Happyvale Hotel in de Londense wijk Camden zo ongelooflijk smerig en onhygiënisch was, dat er overnachten ‘een reëel gevaar voor de gezondheid’ is.

Overal in het vier verdiepingen tellende pand werden kakkerlakken en muizenkeutels (tot in de douche) aangetroffen. Daarnaast werd het hotel op dertien punten afgekeurd. Er ontbraken onder andere brandslangen op de verdiepingen, het brandalarmsysteem werkte niet en bij sommige toiletten ontbraken stortbakken.

Hoteleigenaar Stephen Gethin kreeg er van de rechter een boete voor van ruim 6.000 euro. Daarmee komt hij er volgens het artikel ‘nog genadig vanaf’.

Reageer op dit artikel