Boete voor kakkerlakkenhotel

Boete voor kakkerlakkenhotel

Overnachten in het Happyvale Hotel in Londen is een reëel gevaar voor de gezondheid. Het hotel heeft niet alleen een enorme lijst met tekortkomingen, overal in het pand sieren kakkerlakken en muizenkeutels het interieur. Goed voor een boete van ruim 6.000 euro, opgelegd door de rechter.

Dat meldt de Telegraaf. Na een inspectie in maart 2011 stelden inspecteurs vast dat het Happyvale Hotel in de Londense wijk Camden zo ongelooflijk smerig en onhygiënisch was, dat er overnachten ‘een reëel gevaar voor de gezondheid’ is.

Overal in het vier verdiepingen tellende pand werden kakkerlakken en muizenkeutels (tot in de douche) aangetroffen. Daarnaast werd het hotel op dertien punten afgekeurd. Er ontbraken onder andere brandslangen op de verdiepingen, het brandalarmsysteem werkte niet en bij sommige toiletten ontbraken stortbakken.

Hoteleigenaar Stephen Gethin kreeg er van de rechter een boete voor van ruim 6.000 euro. Daarmee komt hij er volgens het artikel ‘nog genadig vanaf’.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.