nieuws

Booking.com: suitehotel in Nijmegen de beste

Hotel

Suitehotel Mannna in Nijmegen is door gebruikers van hotelsite Booking.com het best gewaardeerde hotel van 2009. Het suitehotel kreeg het gemiddelde rapportcijfer 9,6.

Booking.com: suitehotel in Nijmegen de beste

Om de nummer-1 positie te vieren heeft Hotel Manna een levensgrote 1 voor het hotel geplaatst. ‘De 1 is 4,2 meter hoog en staat op het voorterras, zo laten eigenaren Sander Hendrix en Aida Papilaja weten.

Booking.com is een van de grootste aanbieders van hotelreserveringen ter wereld. Per maand trekt de site 30 miljoen unieke bezoekers. Zij beoordeelden hotel Manna met gemiddeld een 9,6. De laagste score van het hotel bedroeg een 8,3. Aspecten waarop het hotel werd beoordeeld zijn de kwaliteit van de kamer, het ontbijt, de keuken en de gastvrijheid.

Manna is open sinds 5 juli 2009.

Reageer op dit artikel