nieuws

Bouw Golden Tulip Jagershorst

Hotel

Golden Tulip en de Westerhout Group hebben een franchisecontract getekend voor de bouw van een hotel in het Brabantse Leende. Het Golden Tulip Jagershorst moet op 1 maart 2007 haar deuren openen.

Bouw Golden Tulip Jagershorst

Het Jagershorst is onderdeel van het bouw- en renovatieproject van het reeds bestaande restaurant Jagershorst, ten zuiden van Eindhoven. Het nieuwe hotel krijgt 89 kamers, twee restaurants en een conferentie- en vergadercentrum. Het totale investeringsbedrag bedraagt 11 miljoen euro.

Topman Hans Kennedie van Golden Tulip Hotels, Inns & Resorts ziet in Eindhoven een belangrijke regio voor zijn hotelgroep. ‘De regio Eindhoven heeft wereldwijde bekendheid door Philips. Wij hebben onze aandacht op deze regio gevestigd. Wij verheugen ons op de intensivering van het contract met de Westerhout Group met dit derde hotel in Zuid-Nederland’.

De Westerhout Group, met hoofdkantoor in Weert, telt diverse hospitality objecten waaronder Congres- en Party centrum De grote Hegge in Thorn, Congrescentrum Fortunato in Sittard, Golden Tulip Weer en Tulip Inn Heerlen, en de Clubmet restaurants in Veldhoven, Leende, Weert, Sittard en Heerlen,

Reageer op dit artikel