nieuws

Bouw restaurant Hotel Leiden van start

Hotel

De eerste paal voor de bouw van een nieuw restaurant van Van der Valk Hotel Leiden is in de grond geslagen. De bouw van restaurant ‘Het Haagsche Schouw’ wordt geschat op een jaar. De start van de bouw kreeg een officieel tintje.

Bouw restaurant Hotel Leiden van start

Wethouder Filip van As van Leiden verrichte de officiële handeling rond de start van de bouw. In het bijzijn van diverse ondernemers en bestuurders vertelde general manager Frans Schohaus van Van der Valk Hotel Leiden dat de uitbreiding past in de strategie van het bedrijf.

Sterren plus
De nieuwste generatie Van der Valk hotels zijn allen namelijk ‘vier sterren plus hotels’, waarbij de plus wordt verdiend in de hoogwaardige service in restaurants en vergadercentra en de uitstraling van de hele accommodatie.

Houten paviljoen
Hotel Leiden serveert de maaltijden tijdelijk in een gloednieuw en sfeervol houten paviljoen dat 15 november werd geopend. Wanneer de bouw klaar is krijgen restaurantgasten hun gerechten in ‘Het Haagsche Schouw’. Bouwbedrijf Mulckhuyse uit Nieuw-Vennep, geen onbekende voor het Van der Valk-concern, is verantwoordelijk voor de bouw.

Reageer op dit artikel