nieuws

Bouw Van der Valk Dordrecht van start

Hotel

Van der Valk is in Dordrecht gestart met de bouw van een nieuw, groot hotel. Het gaat om een hotel van 55 meter hoogte. Het gebouw telt veertien verdiepingen en moet goed zijn voor 148 kamers.

Bouw Van der Valk Dordrecht van start

De gemeente Dordrecht zegt tegenover Dordrecht.net blij te zijn met de bouw van het hotel op Businesspark Amstelwijck. Volgens wethouder Van den Oever van Dordrecht is de komst van een groot hotel niet alleen goed voor het bedrijvenpark maar ook voor de hele stad.

Het 148 kamers tellende hotel moet een eyecatcher worden langs de A16 tussen Rotterdam en Breda. Het hotelbedrijf krijgt onder andere een restaurant, congrescentrum en parkeergarage. De bouw duurt zo’n twee jaar en als het hotel klaar is, is het goed voor circa honderd arbeidsplaatsen.

Reageer op dit artikel