nieuws

Brandt weg bij Mövenpick Amsterdam

Hotel

Karin Brandt verlaat Mövenpick Hotel Amsterdam City Center. De Regional Director of Sales & Marketing verlaat het nieuwe Amsterdamse hotel. Dat gebeurt in goed overleg met de directie. Brandt blijft werkzaam in de hotellerie.

Brandt weg bij Mövenpick Amsterdam

Brandt kijkt met veel plezier en trost terug op haar periode bij Mövenpick, waarbij ze de afdeling Sales & Marketing opzette. ‘Ik kijk met nog veel meer plezier en vol energie naar de tijd die voor mij ligt. Ik heb erg veel zin om weer nieuwe spannende kansen te grijpen en aan te pakken’, aldus Brandt.

Brandt is al jaren actief binnen verkoop- en marketingafdelingen in met name de grote ketens in de hotellerie. Haar eigen adviesbureau, Burns Hotels Sales & Marketing Consultancy, heeft aan de basis gestaan van mening succesvolle exploitatie, zo meldt Mövenpick in een persschrijven over het vertrek van Brandt.

Reageer op dit artikel