nieuws

Brasserie FLO tourt door Nederland

Hotel

De brasserie van de Eden Hotel Groep gaat op tournee door Nederland. ‘Brasser FLO’ wil meer steden bekend maken met haar culinaire kunsten.

Brasserie FLO tourt door Nederland

De tour gaat langs Leeuwarden, Enschede, Zutphen, Emmen en Den Haag. Slogan van de tour is ‘Le gout de FLO’. Commercieel directeur Jordi Kuijt van FLO zegt hij Nederland de kans wil geven om kennis te maken met het begrip ‘brasserie FLO’. ‘We maken het foodliefhebbers, die niet in de buurt van een van de Brasseries FLO wonen graag gemakkelijk. We komen gewoon naar hen toe!”

De Brasserie zit nu alleen nog in Amsterdam, Eindhoven en Maastricht, maar de directeur van Eden Hotel Group Leon Dijkstra, hoopt dat dit aantal uitgebreid wordt. ‘We bekijken waar een Brasserie FLO nog meer zou passen en daar waar wenselijk zullen we er één vestigen. Den Haag staat hoog op ons wensenlijstje.’

De Brasserie is onderdeel van de Franse keten Groupe FLO en serveert gerechten uit de Franse ambachtelijke keuken. Te denken valt aan saumon fumée, sole meunière en tarte tatin. De brasserie hoopt dat hun gasten zich voor even in Parijs wanen.

De tour duurt van 1 september tot 14 oktober en gaat langs restaurants Van Buren in Leeuwarden, Eden Hotel in Emmen, Bistro De Broeierd in Enschede, Brasserie 6 in Zutphen en The Living Room in Den Haag.

Reageer op dit artikel