nieuws

Brasserie FLO viert eerste lustrum met speciale diners

Hotel

Brasserie FLO staat van 5 april tot 29 april in het teken van haar vijf jarig bestaan. In de drie vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Maastricht zijn vijf speciale diners waarbij de vijf zintuigen centraal staan.

Brasserie FLO viert eerste lustrum met speciale diners

‘De perfecte combinatie van Frankrijk en Nederland, net als de Brasseries FLO in ons land’, laat Claire van Campen van Brasserie FLO weten over de lustrumactiviteiten. Volgens haar was de opening van de eerste FLO in Amsterdam in het Eden Rembrandt Square Hotel meteen een succes. ‘Vijf jaar later zijn er drie vestigingen waar reserveren nog steeds aan te raden is. Dit eerste lustrum is dus met recht reden voor een groot feest.’

Onder het motto ‘Les cinq sens de la Brasserie FLO’ zijn er in de FLO-vestigingen in Nederland van 5 tot 29 april vijf diners met een vijfgangendiner voor €50 per persoon. Daarbij is elk vijfde glas en elke vijfde fles wijn gratis. Deze feestelijkheden worden voorafgegaan met een besloten jubileumdiner op 4 april in Amsterdam. Daarbij zal de Frans-Nederlandse chansonière Katell Chevalier optreden.

De drie Brasserie FLO-vestigingen in Nederland zijn onderdeel van de Franse Groupe FLO, welke bekend is om zijn brasseriën als Julien, Bofinger, FLO en La Coupole. Brasserie FLO Nederland maakt onderdeel uit van Eden Hotel Group, met 17 hotels in haar portfolio.

Reageer op dit artikel