nieuws

Bulgaarse aanwinst voor Golden Tulip

Hotel

Golden Tulip Hospitality Group heeft een managementovereenkomst getekend met Royal Bulgarian Ltd. Het bedrijf van topman Hans Kennedie wordt hiermee uitbater van het nieuw gebouwde Royal Tulip Golf, Spa en Wellness Resort in Balchik, in het oosten van Bulgarije nabij de Zwarte Zee.

Bulgaarse aanwinst voor Golden Tulip

Naar verwachting gaat het Bulgaarse resort in april 2010 open. Dit nieuwe Royal Tulip maakt onderdeel uit van het LightHouse 18-holes golfresort. Het resort telt 189 deluxe rooms, conferentiefaciliteiten, een wellnesscentrum, een BRANCHE restaurant en andere faciliteiten.

Chief Executive Officer Hans Kennedie van Golden Tulip Hospitality Group stelt dat de hotelmarkt in Bulgarije zich de laatste vijf jaar positief heeft ontwikkeld. ‘En met name de omgeving van Balchik ontwikkelt zich sterk als exclusieve toeristische bestemming’, aldus Kennedie.

Jan Schrasser, ceo van Royal Bulgarian, laat weten dat het hotel een doorbraak is in de ontwikkeling van opkomende golfbestemmingen in Bulgarije. Royal Bulgarian Ltd. is een Zwitsers-Bulgaarse onderneming met kantoren in beide landen.

Reageer op dit artikel