nieuws

Burgemeester sluit Beach Hotel Zandvoort

Hotel

Het Beach Hotel in Zandvoort heeft op last van burgemeester Niek Meijer de deuren moeten sluiten. Eigenaar Hamdi Hotels exploiteerde het hotel zonder in het bezit te zijn van een benodigde exploitatievergunning, zo meldt de gemeente Zandvoort.

Burgemeester sluit Beach Hotel Zandvoort

Het driesterrenhotel aan het Badhuisplein in Zandvoort heeft vorige week een dwangsom van 10.000 euro opgelegd gekregen, zo staat op de site van de gemeente Zandvoort. Er moet tot betaling worden overgegaan als het hotel nu nog gasten gaat ontvangen.

De burgemeester van Zandvoort, Niek Meijer, heeft het hotel gesommeerd om de bedrijfsvoering zo snel als mogelijk te stoppen. Gebruikers van Tripadvisor beoordelen het hotel positief om de ligging dicht bij het strand, maar mopperen over de beroerde sstaat van de kamers en de slechte hygiëne.

Reageer op dit artikel